A személyes kedvencem lett

Amikor megalapítottam a céget azt gondoltam, hogy egy cégvezető attól jó, hogy mindent kézben tart, mindent tud, ami a vállalaton belül történik, és minden területhez ért, jártas benne, tehát döntéseket tud hozni és így folyamatos fejlődést és sikereket tud biztosítani a vállalat számára. Bizony én már most tudom, hogy ebben nagyot tévedtem és majdnem az egész cég rá is ment. A cégvezető feladata ugyanis nem az, hogy mindent ő tartson kézben, hanem hogy megfelelően ledelegálja a feladatokat és az ellenőrzés segítségével biztos legyen abban, hogy minden jó úton halad, közben pedig el tudja látni a cég menedzsment feladatait. Vinni tudja a vállalat hírnevét, és új ügyfeleket, megbízásokat tud szerezni a cég számára. Ha azonban ez elmarad, a nagy sikerek elérése sem lehetséges.

Szükségem volt tehát nekem is a változtatásra, és erre még talán éppen idejében eszméltem rá, mert bár hanyatlott a cég és bajba is került, de éppen időben kezdtük el a közös munkát a kogwheel munkatársaival, és a coaching szolgáltatás segítségével nagyon hamar el is kezdődött a változás.

Imádom a velük való közös munkát. Nem csak az eredmények miatt, bár nyilván azok a legbeszédesebbek, hanem leginkább azért, mert hihetetlen jó látni, hogy rá tudom bízni ezeket a kérdéseket olyan emberekre, akik ebben jártasak, megfelelő szaktudással és tapasztalattal rendelkeznek. Tudok rájuk támaszkodni, ráadásul úgy, hogy maximális biztonságban érzem magam és a céget, és még élvezem is a közös munkát. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Biztos vagyok benne, hogy senki sem fog csalódni az eredményeikben, csakúgy mint a velük való közös munka élvezetében.