Kiegészítőként is tökéletes

Tudom, hogy rengeteg ember azért szereti az apple watch órákat, mert sportolnak, és tökéletes edzőtársak a futáshoz vagy bármilyen más mozgáshoz, nézi az alapvető életfunkciókat, szól, hogy ha bármit rosszul csinál az ember, már az alvás minőségét is lehet vele mérni, és bizony hihetetlen nagy segítség egy fogyni vágyó ember számára vagy a sportban tevékenykedőknek. Mindig mindenki nagyon meg is lepődik, amikor meglátja az órát a kezemen, megkérdezi, hogy mit sportolok, és elmondom, hogy bizony semmit sem. Nem sportolok, nem is sportoltam sosem, és valószínűleg nem is fogok, mert nem igazán érdekel ez a téma, és nem köt le.

Persze tudom, hogy a mozgás fontos, és ilyenkor tényleg mindig mindenki el is mondja ezt, de én egyszerűen hízni kezdek hogy ha elkezdek edzeni járni és nem is igazán érzem jól magam a bőrömben, a teljesítő képességem csökken a munkahelyemen, kedvtelen leszek és valószínűleg túl fáradt, egyszóval nem tesz jót a folyamatos intenzív mozgás, az óra viszont iszonyatosan tetszik, és nem csak a sportban tökéletes társ, de a munkában és a mindennapi életben is egyaránt.

Rengeteget segít egy tárgyaláson, hogy el tudom dönteni, hogy a beérkezett üzenet vagy hívás mennyire fontos, elő kell-e vegyem a telefonomat, vagy elég, ha diszkréten visszahívást ígérő üzenetet küldök és még tudnám folytatni a sort. Ezen túl pedig tökéletes kiegészítő is egyben, hiszen az applewatchshop.hu oldalon az oda látogató elég táruló apple watch szíjak mindegyike alkalmas arra, hogy bármilyen szett kiegészítőjeként jelenítse meg ezt a kis órát, akár sportos, akár elegáns tekintetben. Így aztán én ezért hordom és szeretem ezt az órát, mint ahogyan ezt a kis webshopot is.