Családunk új segítői

Én elég sokáig nem engedtem a gyerekeimnek, hogy mobiltelefonjuk legyen, de most már hogy mindkettő verseny szinten sportol, hol edzésen vannak, hol pedig versenyre mennek, én sem tehetem meg hogy tovább tiltom tőlük ezt az igényt. Szeretném őket megvédeni minden rossz dologtól, és így persze a mobil telefon által rájuk leselkedő veszélytől is, de azt gondolom, hogy most már meg kell bennük bíznunk annyira, hogy tudjuk nem fognak olyan dolgokat csinálni, amit ezerszer megbeszéltünk, hogy nem szabad.

Persze mindvégig azt gondoltam, hogy azért lesz nehéz kezelni azt a helyzetet, hogy nekik is van telefonjuk, mert sokat fogják használni, vagy mert folyamatosan ellenőrizni kell majd, hogy mire használják, de azt sosem gondoltam volna, hogy folyamatosan mobiltelefon szervíz igényünk lesz, mert hol az egyik, hol pedig a másik fogja törni a kijelzőket. Pedig persze vettünk nekik rá tokot és kijelzővédő fóliát is, de mit sem ér, hiszen egy hónap alatt összesen háromszor látogattuk meg a https://androidszerviz.hu/ csapatot, akik persze már névről ismernek minket. Tökéletes munkát végeznek, és nem is dolgoznak horror áron, ilyen szempontból nincs gond azzal, hogy a telefonokat javítani kell, de a mennyiség azért mégis mutatja, hogy nem figyelnek eléggé oda arra, hogy védjék az eszközöket és hogy tényleg csak akkor használják hogy ha odafigyelnek.

Remélem hogy az, hogy behoztuk azt a szabályt, hogy ha valamelyik is mostantól összetöri a telefonját a saját zsebpénzéből kell hogy kifizesse megoldja majd a problémát, hiszen tudják, hogy ha mi egy szabályt behozunk, akkor bizony azt be is tartatjuk. Azt gondolom, hogy akármennyire is aranyos az andoridszerviz csapata, mostantól kevesebbet fogunk azért találkozni. Legalábbis nagyon remélem hogy így lesz.